Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4502
Title: | Вплив вологовмісту продукту на режими псевдозрідження флюїдизаціїйного швидкоморозильного апарату |
Other Titles: | Influence of contents of product moisture on modes of sgigenie of quickfreezing device |
Authors: | Ломейко, Олександр Петрович Ломейко, Александр Петрович Lomeiko, Oleksandr |
Keywords: | флюїдизаційний апарат;енерговитрати;вологовміст;псевдозрідження;швидкість повітря |
Issue Date: | 2006 |
Publisher: | ТДАТА |
Series/Report no.: | Праці Таврійської державної агротехнічної академії;Вип. 44 (С.101-106) |
Abstract: | Робота присвячена проблемі енерговитрати флюїдизаційного швидкоморозильного апарату та рекомендації щодо їх зниження за рахунок оптимизації псевдозрідженого заморожування плодової, овочевої та ягідної продукції з урахуванням вологовмісту продукту. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4502 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
1п.Ломейко О.П. Вплив вологовмісту продукту на режими псевдозрідження флюїдизаційного швидкоморозильного аппарату.pdf | 7.14 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.