ТАВРІЙСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ
АГРОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ІМЕНІ ДМИТРА МОТОРНОГО
Tsatu logo DMYTRO MOTORNYI
TAVRIA STATE
AGROTECHNOLOGICAL UNIVERSITY
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4502
Title: Вплив вологовмісту продукту на режими псевдозрідження флюїдизаціїйного швидкоморозильного апарату
Other Titles: Influence of contents of product moisture on modes of sgigenie of quickfreezing device
Authors: Ломейко, Олександр Петрович
Ломейко, Александр Петрович
Lomeiko, Oleksandr
Keywords: флюїдизаційний апарат;енерговитрати;вологовміст;псевдозрідження;швидкість повітря
Issue Date: 2006
Publisher: ТДАТА
Series/Report no.: Праці Таврійської державної агротехнічної академії;Вип. 44 (С.101-106)
Abstract: Робота присвячена проблемі енерговитрати флюїдизаційного швидкоморозильного апарату та рекомендації щодо їх зниження за рахунок оптимизації псевдозрідженого заморожування плодової, овочевої та ягідної продукції з урахуванням вологовмісту продукту.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4502
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Show full item record   




Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.