Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/45
Title: | Удосконалення технологій виробництва продукції птахівництва: науково-бібліографічний покажчик |
Authors: | Мартинов, Володимир Іванович Мартынов, Владимир Иванович Martynov, Volodymyr Данченко, Олена Олександрівна Данченко, Елена Александровна Danchenko, Olena |
Keywords: | птахівництво;технологія виробництва |
Issue Date: | Aug-2013 |
Publisher: | ТДАТУ; наукова бібліотека |
Description: | Виробництво продукції птахівництва в світі із року в рік зростає. Визначальними причинами нарощування виробництва продукції птахівництва можна назвати те, що ця продукція вміщує повноцінний білок і те, що птахівництво характеризується швидкою віддачею на вкладені кошти у порівнянні з іншими галузями тваринництва. Нарощування обсягів виробництва цієї продукції було б неможливо без надійного наукового забезпечення галузі. Великий обсяг досліджень виконано науковцями ТДАТУ і МДПУ з питань вирощування і утримання птахів, зокрема, гусей. Враховуючи актуальність проблеми, наукова бібліотека ТДАТУ підготувала даний покажчик. Хронологічні рамки представленої літератури - 2001-2012 рр Розташування матеріалу систематичне, усередині рубрик в алфавіті авторів і заголовків робіт. Бібліографічній опис видань виконано мовою оригіналу відповідно до ДСТУ ГОСТ 7.1:2006 «Бібліографічній запис. Бібліографічній опис. Загальні вимоги та правила складання». Деякі відхилення від стандарту зумовлені специфікою матеріалів. Покажчик стане у нагоді науковцям, викладачам, студентам ТДАТУ та МДПУ. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/45 |
Appears in Collections: | Тематична бібліографія |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
udoskonalennya tehnologiy virobnitstva produktsiyi ptahivnitstva naukovo-bibliografichniy pokazhchik 189 nazv.pdf | 431.47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.