Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4436
Title: Екологічні аспекти якості продуктів харчування у торгівельній мережі міста Мелітополя
Authors: Тарусова, Наталя Василівна
Тарусова, Наталья Васильевна
Tarusova, Natalia
Кущенко, М. В.
Keywords: охорона здоров’я;якість продуктів харчування;харчові продукти;зразки шоколаду;харчові добавки;генетична безпека;зберігання продукції
Issue Date: 2018
Series/Report no.: Агроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (Мелітополь-Кирилівка, 7-8 червня 2018 р.);С. 67
Abstract: Очікувана тривалість життя в середньому в Україні майже на 10-12 років нижча, ніж в економічно розвинених країнах Європи. Серед причин смерті провідне місце посідають хвороби системи кровообігу, розвиток яких значною мірою пов'язаний з порушенням харчування. Збільшується значимість хвороб органів травлення, як причини смертності населення. Стандартизований за віком рівень смертності від хвороб органів травлення в Україні в 2015 році перевищував на 45% показник Євросоюзу.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4436
Appears in Collections:кафедра Геоекологія та землеустрій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ahroekolohichni-aspekty-vyrobnyctva-ta-pererobky-produkciyi-roslynnyctva-67-67.pdf259.7 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.