Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4436
Title: | Екологічні аспекти якості продуктів харчування у торгівельній мережі міста Мелітополя |
Authors: | Тарусова, Наталя Василівна Тарусова, Наталья Васильевна Tarusova, Natalia Кущенко, М. В. |
Keywords: | охорона здоров’я;якість продуктів харчування;харчові продукти;зразки шоколаду;харчові добавки;генетична безпека;зберігання продукції |
Issue Date: | 2018 |
Series/Report no.: | Агроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (Мелітополь-Кирилівка, 7-8 червня 2018 р.);С. 67 |
Abstract: | Очікувана тривалість життя в середньому в Україні майже на 10-12 років нижча, ніж в економічно розвинених країнах Європи. Серед причин смерті провідне місце посідають хвороби системи кровообігу, розвиток яких значною мірою пов'язаний з порушенням харчування. Збільшується значимість хвороб органів травлення, як причини смертності населення. Стандартизований за віком рівень смертності від хвороб органів травлення в Україні в 2015 році перевищував на 45% показник Євросоюзу. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4436 |
Appears in Collections: | Кафедра Геоекологія та землеустрій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ahroekolohichni-aspekty-vyrobnyctva-ta-pererobky-produkciyi-roslynnyctva-67-67.pdf | 259.7 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.