Використання продукта зберігання у виробництві

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Автори

Паламарчук, Ігор Павлович
Кюрчев, Сергій Володимирович
Кюрчев, Сергей Владимирович
Kiurchev, Serhii
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
Верхоланцева, Валентина Александровна
Verkholantseva, Valentyna

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

ORCID

Видавець

Анотація

Пропонуємо розглянути пшеницю, як об’єкт зберігання, то одними із найбільш важливих показників, які характеризують хлібопекарські властивості зерна пшениці є показники кількості та якості клейковини. Кількість і якість клейковини залежить від сорту та умов вирощування (кліматична зона, тип ґрунту, погодно-кліматичні умови, попередник, зона зрошення, система удобрення). Класність зерна пшениці нормується кількістю та якістю клейковини, хоча перевага надається вмісту білка.

Опис

Бібліографічний опис

DOI

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By