Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4419
Title: | Обгрунтування коефіціенту струминної гомогенізації |
Authors: | Ковальов, Олександр Олександрович Ковалев, Александр Александрович Kovalov, Oleksandr Паляничка, Надія Олександрівна Паляничка, Надежда Александровна Palianychka, Nadiia Лебідь, М. Р. |
Keywords: | гомогенізація;дисперсність;струминні гомогенізатори;молоко;вершки;критерій Вебера;молочна емульсія;знежирене молоко |
Issue Date: | 2018 |
Series/Report no.: | Агроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (Мелітополь-Кирилівка, 7-8 червня 2018 р.); |
Abstract: | Перспективним напрямком зниження енергетичних витрат процесу, при забезпеченні нормативно обгрунтованного ступеню гомогенізації являють собою струминні гомогенізатори, принцип дії яких заснований на створенні максимальної різниці між швидкостями дисперсійної і дисперсної фаз продукту. Цей принцип було реалізовано в лабораторній установці струминного гомогенізатора молока з роздільною подачею вершків. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4419 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ahroekolohichni-aspekty-vyrobnyctva-ta-pererobky-produkciyi-roslynnyctva-46-46.pdf | 258.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.