Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4406
Название: Effect of tocopherol-base preparation on tomato seeds (Solanum Lycopersicum) germination under salinity condition
Авторы: Kolesnikov, Maksym
Колесніков, Максим Олександрович
Колесников, Максим Александрович
Ключевые слова: tocopherol-base
tomato seeds
Solanum Lycopersicum
salinity condition
Vitamin E
α-tocopherol
α-TPh
Дата публикации: 2018
Серия/номер: Агроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (Мелітополь-Кирилівка, 7-8 червня 2018 р.);
Краткий осмотр (реферат): The salt environment while vegetables growing is one of the most significant stress in terms of irrigation and gradual soils degradation, as well as,under the intensive technologies of covered soil, active irrigation with highly mineralized water. Soil salinity leads to significant loss of crop yields. Salinity of the soil causes a violation of the osmotic and ionic homeostasis of plant cells, the accumulation of toxic substances, which negatively affects seed germination and plant morphogenesis. Tomato (Solánum lycopérsicum) is very sensitive to saline vegetable culture.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4406
Располагается в коллекциях:кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ahroekolohichni-aspekty-vyrobnyctva-ta-pererobky-produkciyi-roslynnyctva-22-22.pdf190,05 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса   


Google ScholarTM

Проверить


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.