Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4392
Название: Агроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції
Ключевые слова: сучасні проблеми АПК України
встановлення продуктивності сортів-дворучокячменю
вплив антиоксидантного препарату АКМ
Ризобофіт
ріпак озимий
соняшник
персик
черешня
біохімічні аналізи листків черешні
система орошения и питания растений
процес формування саджанців черешні
вишнева муха (Rhagoletiscerasi L.)
зберігання грибів роду Глива
застосування білоквмісних добавок з гороху
стиглисть томатів на тривалість зберігання
жирові кульки
заморожування м'яса
заморожування розсипом
гомогенізація
Дата публикации: 7-июн-2018
Краткий осмотр (реферат): У збірнику опубліковано матеріали доповідей міжнародної науково-практичної конференції «Агроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства». Розглянуто результати досліджень у галузі рослинництва, плодоовочівництва та винограду, безпеки виробничих процесів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4392
Располагается в коллекциях:Конференції ТДАТУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ahroekolohichni-aspekty-vyrobnyctva-ta-pererobky-produkciyi-roslynnyctva.pdf1,71 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса   


Google ScholarTM

Проверить


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.