Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4383
Title: Використання методу багатокритеріальної оптимізації для вибору кращого сорту черешні за дії заморожування
Authors: Іванова, Ірина Євгенівна
Иванова, Ирина Евгеньевна
Ivanova, Iryna
Покопцева, Любов Анатоліївна
Покопцева, Любовь Анатольевна
Pokoptseva, Liubov
Герасько, Тетяна Володимирівна
Герасько, Татьяна Владимировна
Gerasko, Tetiana
Долгова, С.В.
Keywords: кісточкові плоди;черешня;збереження якості плодів;заморожування та зберігання при низьких температурах;вибір оптимального сорту черешні для заморожування;тривале зберігання методом багатокритеріальної оптимізації;сорти черешні південного Степу України;сорт Мелітопольська чорна;сорт Міраж;сорт Оріон
Issue Date: 2014
Publisher: Грінь Д. С.
Series/Report no.: Таврійський науковий вісник : науковий журнал;Вип. 88 (С. 104-107)
Abstract: Проведена науково-обґрунтована оцінка придатності районованих сортів черешні пізнього строку достигання, вирощених в умовах Півдня України до заморожування та тривалого низькотемпературного зберігання протягом шести місяців, дозволяє зробити наступні висновки: за комплексом фізіко-біохімічних параметрів встановлено ранжирований ряд сортів за ступенем придатності до заморожування та шестимісячного зберігання.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4383
Appears in Collections:кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ilovepdf_com-104-107.pdf482.28 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.