ТАВРІЙСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ
АГРОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ІМЕНІ ДМИТРА МОТОРНОГО
Tsatu logo DMYTRO MOTORNYI
TAVRIA STATE
AGROTECHNOLOGICAL UNIVERSITY
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4357
Title: Прогнозування урожайності гарбузових плодових овочів та об’ємів переробки і зберігання
Other Titles: Прогнозирование урожайности тыквенных плодовых овощей, объемов переработки и хранения
Cucurbitaceae vegetables yield prediction аnd its processing and storage volumes
Authors: Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Priss, Оlesia
Keywords: зберігання
прогнозування
урожайність
стандартна продукція
огірки
кабачки
погодні фактори
прогнозирование
урожайность
стандартная продукция
огурцы
погодные факторы
хранение
cucumbers
zucchini
weather conditions
commodity product
processing and storage
Issue Date: 2014
Series/Report no.: Молодий вчений;№ 4 (07)
Abstract: UK: Досліджено вплив абіотичних факторів на урожайність та товарність огірків та кабачків. Розроблено математичні моделі прогнозування урожайності та виходу стандартної продукції для огірків та кабачків залежно від погодних факторів. Запропоновано структуру реалізації продукції на переробку, зберігання та споживання у свіжому вигляді. RU: Исследовано влияние абиотических факторов на урожайность и товарность огурцов и кабачков. Разработаны математические модели прогнозирования урожайности и выхода стандартной продукции для огурцов и кабачков в зависимости от погодных факторов. Предложена структура реализации продукции на переработку, хранение и потребление в свежем виде. EN: effect of abiotic factors on productivity and marketability of cucumbers and zucchini is viewed in an article. mathematical prognostic models of yields and output of commodity products for cucumbers and zucchini, depending on weather factors are developed. the structure of sales for product processing, product storage and consumption of fresh products is proposed in the article.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4357
Appears in Collections:кафедра Харчових технологій та готельно-ресторанної справи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
53.pdf118,25 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record   


Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.