Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4350
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПрісс, Олеся Петрівна-
dc.contributor.authorПрисс, Олеся Петровна-
dc.contributor.authorPriss, Оlesia-
dc.contributor.authorКалитка, Валентина Василівна-
dc.contributor.authorКалитка, Валентина Васильевна-
dc.contributor.authorKalytka, Valentyna-
dc.date.accessioned2018-07-26T09:30:08Z-
dc.date.available2018-07-26T09:30:08Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4350-
dc.description.abstractUK: Досліджено вплив теплової обробки антиоксидантними препаратами на природний убиток маси, товарну якість та тривалість зберігання огірків та кабачків.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр.;Вип. 1 (19)-
dc.subjectзберіганняuk
dc.subjectантиоксидантиuk
dc.subjectогіркиuk
dc.subjectкабачкиuk
dc.subjectтоварна якістьuk
dc.subjectхранениеuk
dc.subjectантиоксидантыuk
dc.subjectогурцыuk
dc.subjectкабачкиuk
dc.subjectтоварное качествоuk
dc.subjectstorageuk
dc.subjectchlorophylluk
dc.subjectantioxidantsuk
dc.subjectcucumbersuk
dc.titleСкорочення втрат під час зберігання овочів, чутливих до низьких температурuk
dc.title.alternativeСокращение потерь при хранении овощей, восприимчивых к низким температурамuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
46.pdf684.06 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.