Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4350
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Прісс, Олеся Петрівна | - |
dc.contributor.author | Присс, Олеся Петровна | - |
dc.contributor.author | Priss, Оlesia | - |
dc.contributor.author | Калитка, Валентина Василівна | - |
dc.contributor.author | Калитка, Валентина Васильевна | - |
dc.contributor.author | Kalytka, Valentyna | - |
dc.date.accessioned | 2018-07-26T09:30:08Z | - |
dc.date.available | 2018-07-26T09:30:08Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4350 | - |
dc.description.abstract | UK: Досліджено вплив теплової обробки антиоксидантними препаратами на природний убиток маси, товарну якість та тривалість зберігання огірків та кабачків. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр.;Вип. 1 (19) | - |
dc.subject | зберігання | uk |
dc.subject | антиоксиданти | uk |
dc.subject | огірки | uk |
dc.subject | кабачки | uk |
dc.subject | товарна якість | uk |
dc.subject | хранение | uk |
dc.subject | антиоксиданты | uk |
dc.subject | огурцы | uk |
dc.subject | кабачки | uk |
dc.subject | товарное качество | uk |
dc.subject | storage | uk |
dc.subject | chlorophyll | uk |
dc.subject | antioxidants | uk |
dc.subject | cucumbers | uk |
dc.title | Скорочення втрат під час зберігання овочів, чутливих до низьких температур | uk |
dc.title.alternative | Сокращение потерь при хранении овощей, восприимчивых к низким температурам | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.