Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4349
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПрісс, Олеся Петрівна-
dc.contributor.authorПрисс, Олеся Петровна-
dc.contributor.authorPriss, Оlesia-
dc.date.accessioned2018-07-26T09:07:31Z-
dc.date.available2018-07-26T09:07:31Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4349-
dc.description.abstractEN: The influence of hydrothermal conditions on productivity and marketability of bell peppers and tomatoes is viewed in the article. Relationships are set on the basis of connection between the pair correlation analysis of abiotic factors change with yield and marketability Mathematical prognostic models of yields and output of commodity products for sweet bell pepper and tomato, depending on weather factors are developed. The structure of sales for product processing, product storage and consumption of fresh products is proposed in the article.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesВісник Херсонського національного технічного університету;№ 4 (51)-
dc.subjectпрогнозуванняuk
dc.subjectурожайністьuk
dc.subjectперецьuk
dc.subjectтоматиuk
dc.subjectабіотичні факториuk
dc.subjectперіод зберіганняuk
dc.subjectпереробкаuk
dc.subjectpredictionuk
dc.subjectyielduk
dc.subjectcommodity productuk
dc.subjectsweet bell peppersuk
dc.subjecttomatoesuk
dc.subjectabiotic factorsuk
dc.titleПрогнозування урожайності пасльонових плодових овочів та об’ємів переробки і зберіганняuk
dc.title.alternativeSolanaceae vegetables yield prediction and its processing And storage volumesuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
45.pdf314.73 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.