Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4297
Title: | Патент на корисну модель № 90567 "Спосіб дефростації плодової, овочевої або ягідної продукції в цукровому сиропі" |
Authors: | Стручаєв, Микола Іванович Стручаев, Николай Иванович Struchaiev, Mykola Григоренко, Олена Віталіївна Григоренко, Елена Витальевна Hryhorenko, Olena Загорко, Надія Петрівна Загорко, Надежда Петровна Zahorko, Nadiia |
Keywords: | патент;дефростація;ягідна продукція;овочева продукція;цукровий сироп |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Державна служба інтелектуальної власності України |
Abstract: | Спосіб дефростації плодової, овочевої або ягідної продукції в цукровому сиропі шляхом керованого процесу поновлення життєдіяльності клітин, в якому продукт виймається з холодильної камери та завантажується в камеру дефростації плодової, овочевої або ягідної продукції, де розморожується шляхом подавання теплоносія при поступовому підвищенні температури. Крім цього, дефростацію виконують у цукровому сиропі з додаванням харчового концентрату поліфенолів винограду, концентрація якого дорівнює значенням, які визначаються попередньо і дорівнюють осмотичному тиску всередині клітини плодової, овочевої або ягідної продукції, а температура теплоносія поступово протягом 2,5...5 годин підвищується до значень, вищих за кріоскопічну, і після досягнення температури +2...+4 °С поступово піднімається до необхідної температури. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4297 |
Appears in Collections: | Патенти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2 патент.pdf | 3.24 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.