Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4297
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Стручаєв, Микола Іванович | - |
dc.contributor.author | Стручаев, Николай Иванович | - |
dc.contributor.author | Struchaiev, Mykola | - |
dc.contributor.author | Григоренко, Олена Віталіївна | uk |
dc.contributor.author | Григоренко, Елена Витальевна | uk |
dc.contributor.author | Hryhorenko, Olena | uk |
dc.contributor.author | Загорко, Надія Петрівна | uk |
dc.contributor.author | Загорко, Надежда Петровна | uk |
dc.contributor.author | Zahorko, Nadiia | uk |
dc.date.accessioned | 2018-07-09T11:19:00Z | - |
dc.date.available | 2018-07-09T11:19:00Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4297 | - |
dc.description.abstract | Спосіб дефростації плодової, овочевої або ягідної продукції в цукровому сиропі шляхом керованого процесу поновлення життєдіяльності клітин, в якому продукт виймається з холодильної камери та завантажується в камеру дефростації плодової, овочевої або ягідної продукції, де розморожується шляхом подавання теплоносія при поступовому підвищенні температури. Крім цього, дефростацію виконують у цукровому сиропі з додаванням харчового концентрату поліфенолів винограду, концентрація якого дорівнює значенням, які визначаються попередньо і дорівнюють осмотичному тиску всередині клітини плодової, овочевої або ягідної продукції, а температура теплоносія поступово протягом 2,5...5 годин підвищується до значень, вищих за кріоскопічну, і після досягнення температури +2...+4 °С поступово піднімається до необхідної температури. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Державна служба інтелектуальної власності України | uk |
dc.subject | патент | uk |
dc.subject | дефростація | uk |
dc.subject | ягідна продукція | uk |
dc.subject | овочева продукція | uk |
dc.subject | цукровий сироп | uk |
dc.title | Патент на корисну модель № 90567 "Спосіб дефростації плодової, овочевої або ягідної продукції в цукровому сиропі" | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Патенти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2 патент.pdf | 3.24 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.