Патент на корисну модель № 90567 "Спосіб дефростації плодової, овочевої або ягідної продукції в цукровому сиропі"

Анотація

Спосіб дефростації плодової, овочевої або ягідної продукції в цукровому сиропі шляхом керованого процесу поновлення життєдіяльності клітин, в якому продукт виймається з холодильної камери та завантажується в камеру дефростації плодової, овочевої або ягідної продукції, де розморожується шляхом подавання теплоносія при поступовому підвищенні температури. Крім цього, дефростацію виконують у цукровому сиропі з додаванням харчового концентрату поліфенолів винограду, концентрація якого дорівнює значенням, які визначаються попередньо і дорівнюють осмотичному тиску всередині клітини плодової, овочевої або ягідної продукції, а температура теплоносія поступово протягом 2,5...5 годин підвищується до значень, вищих за кріоскопічну, і після досягнення температури +2...+4 °С поступово піднімається до необхідної температури.

Опис

Бібліографічний опис

DOI

Зібрання

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By