Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3960
Title: | Визначення економічної ефективності застосування електронно-іонної технології у харчовій промисловості |
Other Titles: | Determination of the economic efficiency of application of the electron-ionic technology in the food-processing industry |
Authors: | Степаненко, Д. С. Проскурня, Т. О. Мілаєва, Ірина Іванівна Милаева, Ирина Ивановна Millayeva, Iryna Верхоланцева, Валентина Олександрівна Верхоланцева, Валентина Александровна Verkholantseva, Valentyna |
Keywords: | електротехнологія;методи електронно-іонної технології;економічний ефект;використання електроенергії;бактерії;економічна ефективність процесів ЕІТ;результат втілення ЕІТ;використання методів ЕІТ |
Issue Date: | 2008 |
Publisher: | ТДАТА |
Series/Report no.: | Праці Таврійської державної агротехнічної академії;Вип. 8, т. 9 |
Abstract: | Робота присвячена визначенню економічної ефективності застосування електронно-іонної технології у харчовій промисловості. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3960 |
Appears in Collections: | Кафедра мехатронних систем тракторів та сільскогосподарських машин |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2 ВИЗНАЧЕННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ ЕЛЕКТРОННО-ІОННОЇ ТЕХНОЛОГІЇ У ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ.pdf | 305.61 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.