Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3936
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСамойчук, Кирило Олегович-
dc.contributor.authorСамойчук, Кирилл Олегович-
dc.contributor.authorSamoichuk, Kyryluk
dc.contributor.authorКовальов, Олександр Олександровичuk
dc.contributor.authorКовалев, Александр Александровичuk
dc.contributor.authorKovalov, Oleksandruk
dc.date.accessioned2018-06-11T12:05:50Z-
dc.date.available2018-06-11T12:05:50Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3936-
dc.description.abstractУ статті подано результати експериментальних досліджень впливу швидкості дисперсійної фази, діаметра каналу підводу жирової фази та швидкості її подавання на величину жирових часток процесу гомогенізації з роздільним подаванням жирової фази.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesДонНУЕТ;Вип. 28-
dc.subjectгомогенізаціяuk
dc.subjectдиспергаторuk
dc.subjectроздільна гомогенізаціяuk
dc.subjectструминний гомогенізаторuk
dc.subjectекспериментальні дослідженняuk
dc.subjectемульсіїuk
dc.subjectвикористання замінників молочного жируuk
dc.subjectвживання продуктівuk
dc.subjectемульсориuk
dc.subjectжириuk
dc.titleЕкспериментальні дослідження струминного гомогенізатора з роздільним подаванням жирової фазиuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.