Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3935
Title: | Elucidation of the mechanism that forms breadbaking properties of the spelt grain |
Authors: | Osokina, N. Lyubich, V. Novak, L. Priss, O. Verkholantseva, V. Нrуhorenko, O. Pusik, V. Pusik, L. |
Keywords: | пшениця спельта;хлібопекарські властивості;якість хліба;вуглеводно-амілазний комплекс;пшеница спельты;хлебопекарные свойства;качество хлеба;углеводно-амилазный комплекс |
Issue Date: | 2018 |
Series/Report no.: | Eastern European Journal of Enterprise Technologies;Vol. 2/11 (92) |
Abstract: | UK: Теоретично обґрунтовано та експериментально підтверджено технологічні властивості зерна 16 сортів і ліній пшениці спельти. Проаналізовано відмінності між якістю хліба з борошна вищого сорту та обойного, показано актуальність диференційованого підходу до технологічних властивостей борошна для його виробництва. На основі досліджень фізико-хімічних, органолептичних показників хліба підтверджено можливість перспективного використання зерна пшениці спельти в технології хлібопекарської продукції для розширення асортименту і підвищення якості виробів. RU: Теоретически обоснованы и экспериментально подтверждены технологические свойства зерна 16 сортов и линий пшеницы спельты. Проанализированы различия между качеством хлеба из муки высшего сорта и обойной, показана актуальность дифференцированного подхода к технологическим свойствам муки для его производства. На основе исследований физико-химических, органолептических показателей хлеба подтверждена возможность перспективного использования зерна пшеницы спельты в технологии хлебопекарной продукции для расширения ассортимента и повышения качества изделий. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3935 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.