Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3935
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorOsokina, N.-
dc.contributor.authorLyubich, V.-
dc.contributor.authorNovak, L.-
dc.contributor.authorPriss, O.-
dc.contributor.authorVerkholantseva, V.-
dc.contributor.authorНrуhorenko, O.-
dc.contributor.authorPusik, V.-
dc.contributor.authorPusik, L.-
dc.date.accessioned2018-06-11T11:43:02Z-
dc.date.available2018-06-11T11:43:02Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3935-
dc.description.abstractUK: Теоретично обґрунтовано та експериментально підтверджено технологічні властивості зерна 16 сортів і ліній пшениці спельти. Проаналізовано відмінності між якістю хліба з борошна вищого сорту та обойного, показано актуальність диференційованого підходу до технологічних властивостей борошна для його виробництва. На основі досліджень фізико-хімічних, органолептичних показників хліба підтверджено можливість перспективного використання зерна пшениці спельти в технології хлібопекарської продукції для розширення асортименту і підвищення якості виробів. RU: Теоретически обоснованы и экспериментально подтверждены технологические свойства зерна 16 сортов и линий пшеницы спельты. Проанализированы различия между качеством хлеба из муки высшего сорта и обойной, показана актуальность дифференцированного подхода к технологическим свойствам муки для его производства. На основе исследований физико-химических, органолептических показателей хлеба подтверждена возможность перспективного использования зерна пшеницы спельты в технологии хлебопекарной продукции для расширения ассортимента и повышения качества изделий.uk
dc.language.isoenuk
dc.relation.ispartofseriesEastern European Journal of Enterprise Technologies;Vol. 2/11 (92)-
dc.subjectпшениця спельтаuk
dc.subjectхлібопекарські властивостіuk
dc.subjectякість хлібаuk
dc.subjectвуглеводно-амілазний комплексuk
dc.subjectпшеница спельтыuk
dc.subjectхлебопекарные свойстваuk
dc.subjectкачество хлебаuk
dc.subjectуглеводно-амилазный комплексuk
dc.titleElucidation of the mechanism that forms breadbaking properties of the spelt grainuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
41.pdf416.37 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.