Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3935
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Osokina, N. | - |
dc.contributor.author | Lyubich, V. | - |
dc.contributor.author | Novak, L. | - |
dc.contributor.author | Priss, O. | - |
dc.contributor.author | Verkholantseva, V. | - |
dc.contributor.author | Нrуhorenko, O. | - |
dc.contributor.author | Pusik, V. | - |
dc.contributor.author | Pusik, L. | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-11T11:43:02Z | - |
dc.date.available | 2018-06-11T11:43:02Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3935 | - |
dc.description.abstract | UK: Теоретично обґрунтовано та експериментально підтверджено технологічні властивості зерна 16 сортів і ліній пшениці спельти. Проаналізовано відмінності між якістю хліба з борошна вищого сорту та обойного, показано актуальність диференційованого підходу до технологічних властивостей борошна для його виробництва. На основі досліджень фізико-хімічних, органолептичних показників хліба підтверджено можливість перспективного використання зерна пшениці спельти в технології хлібопекарської продукції для розширення асортименту і підвищення якості виробів. RU: Теоретически обоснованы и экспериментально подтверждены технологические свойства зерна 16 сортов и линий пшеницы спельты. Проанализированы различия между качеством хлеба из муки высшего сорта и обойной, показана актуальность дифференцированного подхода к технологическим свойствам муки для его производства. На основе исследований физико-химических, органолептических показателей хлеба подтверждена возможность перспективного использования зерна пшеницы спельты в технологии хлебопекарной продукции для расширения ассортимента и повышения качества изделий. | uk |
dc.language.iso | en | uk |
dc.relation.ispartofseries | Eastern European Journal of Enterprise Technologies;Vol. 2/11 (92) | - |
dc.subject | пшениця спельта | uk |
dc.subject | хлібопекарські властивості | uk |
dc.subject | якість хліба | uk |
dc.subject | вуглеводно-амілазний комплекс | uk |
dc.subject | пшеница спельты | uk |
dc.subject | хлебопекарные свойства | uk |
dc.subject | качество хлеба | uk |
dc.subject | углеводно-амилазный комплекс | uk |
dc.title | Elucidation of the mechanism that forms breadbaking properties of the spelt grain | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.