Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3930
Title: Техніка безпеки зберігання продуктів в газовому середовищі
Authors: Яцух, Олег Васильович
Яцух, Олег Васильевич
Yatsukh, Oleh
Євтушенко, Ганна Олександрівна
Евтушенко, Анна Александровна
Yevtushenko, Hanna
Keywords: технології зберігання продуктів;умови зберігання;обробка газовим середовищем;мікроклімат;сховище;терморегулятори;atmosphere;ozone concentration;short factor
Issue Date: 2017
Publisher: Мелітополь: ТДАТУ
Series/Report no.: Проблеми та перспективи сталого розвитку АПК: матер. міжнар. наук.- практ. конф., м. Мелітополь, 04-12 квітня 2017 року;
Abstract: UK: Сучасні технології зберігання продуктів, як правило починаються ще на етапі зберігання продукції, але важливо знати що умови зберігання – це сукупність зовнішніх впливів навколишнього середовища на працівників. Одна з таких технологій це обробка газовим середовищем – озоном. EN: Modern technologies of storage of products and the complexity of external influences on the future of the workers on the work of the following dangerous and harmful production factors to which the benefits of protection of labor before the rushing robot.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3930
Appears in Collections:кафедра Цивільна безпека

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2. 2017 стр16-16-17.pdf198.29 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.