Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3918
Title: | Значення подрібнення у приготуванні корму для тварин |
Other Titles: | Importance of cutting in the preparation of food for animals |
Authors: | Ялпачик, Ф. Ю. Фучаджи, Наталя Олександрівна Фучаджи, Наталья Александровна Fuchadzhy, Natalia Мілаєва, Ірина Іванівна Милаева, Ирина Ивановна Milaieva, Iryna |
Keywords: | насіння;фуражне зерно;подрібнення;корм;годівля тварин;використання насіння;собівартість вироблених кормів;використання концентратів;технологічний процес;характеристики процесу подрібнення |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 10, т. 3 |
Abstract: | UK: Робота присвячена визначенню ролі подрібнення у процесі приготування корму для годівлі тварин. EN: The article is dedicated to determination of a role of cutting in the animals food preparation process. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3918 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
5 ЗНАЧЕННЯ ПОДРІБНЕННЯ У ПРИГОТУВАННІ КОРМУ ДЛЯ ТВАРИН.pdf | 290.17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.