Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3918
Title: Значення подрібнення у приготуванні корму для тварин
Other Titles: Importance of cutting in the preparation of food for animals
Authors: Ялпачик, Ф. Ю.
Фучаджи, Наталя Олександрівна
Фучаджи, Наталья Александровна
Fuchadzhy, Natalia
Мілаєва, Ірина Іванівна
Милаева, Ирина Ивановна
Milaieva, Iryna
Keywords: насіння;фуражне зерно;подрібнення;корм;годівля тварин;використання насіння;собівартість вироблених кормів;використання концентратів;технологічний процес;характеристики процесу подрібнення
Issue Date: 2010
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Праці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 10, т. 3
Abstract: UK: Робота присвячена визначенню ролі подрібнення у процесі приготування корму для годівлі тварин. EN: The article is dedicated to determination of a role of cutting in the animals food preparation process.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3918
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.