Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3909
Title: Визначення параметрів течії в’язко-пластичної рідинипри об'ємному формуванні харчових продуктів
Other Titles: Определение параметров течения вязко-пластичной жидкости при объемном формировании продуктов питания
Determination parameters viscous-plastic liquid for volume formation of power food products
Authors: Бойко, Валентин Семенович
Бойко, Валентин Семенович
Boiko, Valentyn
Тарасенко, Віра Григорівна
Тарасенко, Вера Григорьевна
Tarasenko, Vira
Муравйов, А. М.
Keywords: формування;об'ємний друк;швидкість витікання;динамічна в'язкість;об'ємна витрата;технології об'ємного друку (3D);харчові продукти;дослідження параметрів
Issue Date: 2018
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Праці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 18, т. 1 (С. 318-325)
Abstract: UK: Стаття присвячена визначенню параметрів течії в'язко-пластичної рідини при об'ємному формуванні харчових продуктів на основі експериментальних досліджень. RU: Статья посвящена определению параметров течения вязко-пластической жидкости при объемном формировании пищевых продуктов. EN: In this work is considered the determination of the flow parameters of a viscous-plastic fluid in the volumetric formation of food products.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3909
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.