Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3909
Title: | Визначення параметрів течії в’язко-пластичної рідинипри об'ємному формуванні харчових продуктів |
Other Titles: | Определение параметров течения вязко-пластичной жидкости при объемном формировании продуктов питания Determination parameters viscous-plastic liquid for volume formation of power food products |
Authors: | Бойко, Валентин Семенович Бойко, Валентин Семенович Boiko, Valentyn Тарасенко, Віра Григорівна Тарасенко, Вера Григорьевна Tarasenko, Vira Муравйов, А. М. |
Keywords: | формування;об'ємний друк;швидкість витікання;динамічна в'язкість;об'ємна витрата;технології об'ємного друку (3D);харчові продукти;дослідження параметрів |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 18, т. 1 (С. 318-325) |
Abstract: | UK: Стаття присвячена визначенню параметрів течії в'язко-пластичної рідини при об'ємному формуванні харчових продуктів на основі експериментальних досліджень. RU: Статья посвящена определению параметров течения вязко-пластической жидкости при объемном формировании пищевых продуктов. EN: In this work is considered the determination of the flow parameters of a viscous-plastic fluid in the volumetric formation of food products. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3909 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
10. Визначення параметрів течії в’язко-пластичної рідинипри обємному формуванні харчових продуктів.pdf | 607.97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.