Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3905
Title: Методика визначення основних параметрів об’ємного друку харчових продуктів
Other Titles: Методика определения основных параметров объемной печати пищевых продуктов
Method of determining the basic parameters of volume printing food
Authors: Бойко, Валентин Семенович
Бойко, Валентин Семенович
Boiko, Valentyn
Муравйов, А. Н.
Keywords: установка;експеримент;канал;в'язкість;пластичність;тиск;друк;формувач;продукт;напруга;зрушення;швидкість
Issue Date: 2017
Series/Report no.: Праці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 17, т. 1 (С. 86-89)
Abstract: UK: Робота присвячена методиці експериментального визначення напруги зсуву, швидкості зсуву, в'язкості та об'ємної витрати в'язко-пластичної рідини при її русі в каналах об'ємного формувача, і розробці принципової схеми експериментальної установки для їх дослідження. RU: Работа посвящена методике экспериментального определения напряжения смещения, скорости сдвига, вязкости и объемного расхода вязко-пластической жидкости при ее движении в каналах объемного формирователя и разработке принципиальной схемы экспериментальной установки для их исследования. EN: Іs devoted to the methods of experimental determination of shear stress, shear rate, viscosity and volumetric flow visco-plastic fluid in its motion shaper surround channels, and the development of the concept of the experimental setup for their research.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3905
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.