Методика визначення основних параметрів об’ємного друку харчових продуктів
Вантажиться...
Дата
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
Анотація
UK: Робота присвячена методиці експериментального визначення напруги зсуву, швидкості зсуву, в'язкості та об'ємної витрати в'язко-пластичної рідини при її русі в каналах об'ємного формувача, і розробці принципової схеми експериментальної установки для їх дослідження. RU: Работа посвящена методике экспериментального определения напряжения смещения, скорости сдвига, вязкости и объемного расхода вязко-пластической жидкости при ее движении в каналах объемного формирователя и разработке принципиальной схемы экспериментальной установки для их исследования. EN: Іs devoted to the methods of experimental determination of shear stress, shear rate, viscosity and volumetric flow visco-plastic fluid in its motion shaper surround channels, and the development of the concept of the experimental setup for their research.