Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3903
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ялпачик, Володимир Федорович | - |
dc.contributor.author | Ялпачик, Владимир Федорович | - |
dc.contributor.author | Yalpachyk, Volodymyr | - |
dc.contributor.author | Стручаєв, Микола Іванович | - |
dc.contributor.author | Стручаев, Николай Иванович | - |
dc.contributor.author | Struchaiev, Mykola | - |
dc.contributor.author | Тарасенко, Віра Григорівна | - |
dc.contributor.author | Тарасенко, Вера Григорьевна | uk |
dc.contributor.author | Tarasenko, Vira | uk |
dc.date.accessioned | 2018-06-08T11:10:54Z | - |
dc.date.available | 2018-06-08T11:10:54Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3903 | - |
dc.description.abstract | UK: Розглянуто прилад та методику для визначення коефіцієнта теплопровідності, наводяться результати досліджень коефіцієнта теплопровідності кабачків і гарбузів, які можуть використовуватися при розробці технології заморожування і зберігання. RU: Рассмотрено прибор и методику для определения коэффициента теплопроводности, приведены результаты исследований коэффициента теплопроводности кабачков и тыквы, которые могут использоваться при разработке технологии замораживания и хранения. EN: The results of researches of thermophysical features of squash and pumpkin, which can be used for development of technology of freezing and storage, are resulted in this paper. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 17, т. 1 (С. 113-118) | - |
dc.subject | температура | uk |
dc.subject | заморожування | uk |
dc.subject | коефіцієнт теплопровідності | uk |
dc.subject | кабачки | uk |
dc.subject | гарбуз | uk |
dc.subject | технологія заморожування | uk |
dc.subject | режими заморожування | uk |
dc.subject | розморожування | uk |
dc.subject | овочі | uk |
dc.subject | коефіцієнт теплопровідності | uk |
dc.title | Експериментальне визначення коефіцієнта теплопровідності при заморожуванні | uk |
dc.title.alternative | Экспериментальное определение коэффициента теплопроводности при замораживании | uk |
dc.title.alternative | Experimental determination of thermophysical features of squash and pumpkin at freezing | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
46. Експериментальне визначення коефіцієнта теплопровідності при заморожуванні .pdf | 546.72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.