Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3903
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯлпачик, Володимир Федорович-
dc.contributor.authorЯлпачик, Владимир Федорович-
dc.contributor.authorYalpachyk, Volodymyr-
dc.contributor.authorСтручаєв, Микола Іванович-
dc.contributor.authorСтручаев, Николай Иванович-
dc.contributor.authorStruchaiev, Mykola-
dc.contributor.authorТарасенко, Віра Григорівна-
dc.contributor.authorТарасенко, Вера Григорьевнаuk
dc.contributor.authorTarasenko, Virauk
dc.date.accessioned2018-06-08T11:10:54Z-
dc.date.available2018-06-08T11:10:54Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3903-
dc.description.abstractUK: Розглянуто прилад та методику для визначення коефіцієнта теплопровідності, наводяться результати досліджень коефіцієнта теплопровідності кабачків і гарбузів, які можуть використовуватися при розробці технології заморожування і зберігання. RU: Рассмотрено прибор и методику для определения коэффициента теплопроводности, приведены результаты исследований коэффициента теплопроводности кабачков и тыквы, которые могут использоваться при разработке технологии замораживания и хранения. EN: The results of researches of thermophysical features of squash and pumpkin, which can be used for development of technology of freezing and storage, are resulted in this paper.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesПраці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 17, т. 1 (С. 113-118)-
dc.subjectтемператураuk
dc.subjectзаморожуванняuk
dc.subjectкоефіцієнт теплопровідностіuk
dc.subjectкабачкиuk
dc.subjectгарбузuk
dc.subjectтехнологія заморожуванняuk
dc.subjectрежими заморожуванняuk
dc.subjectрозморожуванняuk
dc.subjectовочіuk
dc.subjectкоефіцієнт теплопровідностіuk
dc.titleЕкспериментальне визначення коефіцієнта теплопровідності при заморожуванніuk
dc.title.alternativeЭкспериментальное определение коэффициента теплопроводности при замораживанииuk
dc.title.alternativeExperimental determination of thermophysical features of squash and pumpkin at freezinguk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.