Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3903
Title: | Експериментальне визначення коефіцієнта теплопровідності при заморожуванні |
Other Titles: | Экспериментальное определение коэффициента теплопроводности при замораживании Experimental determination of thermophysical features of squash and pumpkin at freezing |
Authors: | Ялпачик, Володимир Федорович Ялпачик, Владимир Федорович Yalpachyk, Volodymyr Стручаєв, Микола Іванович Стручаев, Николай Иванович Struchaiev, Mykola Тарасенко, Віра Григорівна Тарасенко, Вера Григорьевна Tarasenko, Vira |
Keywords: | температура;заморожування;коефіцієнт теплопровідності;кабачки;гарбуз;технологія заморожування;режими заморожування;розморожування;овочі;коефіцієнт теплопровідності |
Issue Date: | 2017 |
Series/Report no.: | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 17, т. 1 (С. 113-118) |
Abstract: | UK: Розглянуто прилад та методику для визначення коефіцієнта теплопровідності, наводяться результати досліджень коефіцієнта теплопровідності кабачків і гарбузів, які можуть використовуватися при розробці технології заморожування і зберігання. RU: Рассмотрено прибор и методику для определения коэффициента теплопроводности, приведены результаты исследований коэффициента теплопроводности кабачков и тыквы, которые могут использоваться при разработке технологии замораживания и хранения. EN: The results of researches of thermophysical features of squash and pumpkin, which can be used for development of technology of freezing and storage, are resulted in this paper. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3903 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
46. Експериментальне визначення коефіцієнта теплопровідності при заморожуванні .pdf | 546.72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.