Обгрунтування критеріїв придатності столового винограду до низькотемпературного заморожування: автореферат дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15
Вантажиться...
Дата
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
Київ: Національний аграрний університет
Анотація
Uk: Робота присвячена комплексній оцінці і обгрунтування критеріїв придатності районованих і перспективних сортів винограду, вирощених в
степовій зоні України до низькотемпературного заморожування.
Ru: Работа посвящена комплексной оценке и обоснованию критериев пригодности районированных и перспективных сортов винограда, выращенных в
степной зоне Украины к низкотемпературному замораживанию. En: Results concerning studying the operability, zoned varieties and promising varieties
of a table grape of austral steppe of Ukraine to low-temperature freezing and
long-term storage on organoleptic and physicobiological indexes (size of loss of
juice, the sum of saccharums, titrated acids, vitamin C, the sum of phenolic materials,
oxidoreductases) are submitted.
Опис
Ключові слова
столовый виноград, низкотемпературное замораживание, дегустационная оценка, фенольные вещества, пектиновые вещества, оксидоредуктазы, дефростация, хранение, a table grape, a variety, low-temperature freezing, tasting assessment, size of loss of juice, phenolic materials, oxidoreductases, зберігання, дегустаційна оцінка, величина втрати соку, оксидоредуктази, фенольні сполуки, низькотемпературне заморожування