Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3883
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТележенко, Л. М.-
dc.contributor.authorКулик, Аліна Степанівна-
dc.contributor.authorКулик, Алина Степановна-
dc.contributor.authorKulik, Alina-
dc.contributor.authorКюрчев, Сергій Володимирович-
dc.contributor.authorКюрчев, Сергей Владимирович-
dc.contributor.authorKiurchev, Serhii-
dc.contributor.authorЖукова, Валентина Федорівна-
dc.contributor.authorЖукова, Валентина Федоровна-
dc.contributor.authorZhukova, Valentina-
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Олександрівнаuk
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Александровна-
dc.contributor.authorVerkholantseva, Valentyna-
dc.date.accessioned2018-06-08T08:11:08Z-
dc.date.available2018-06-08T08:11:08Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3883-
dc.description.abstractUK: Досліджено вплив абіотичних факторів на формування аскорбінової кислоти, фенолів, хлоро- філів, каротиноїдів та β-каротину впродовж вегетації. Встановлено, що ступінь впливу погодних умов становить 15,0…41,4 %; сезону збору — 20,5…55,5 %; сорту — 0,0…13,5 %. Виявлено, що зелень петрушки осіннього збору накопичує більше фенольних сполук, пігментів порівняно з вес- няним. Весняна містить істотно більше аскорбінової кислоти. Ru: Исследовано влияние абиотических факторов на формирование аскорбиновой кислоты, фенольных веществ, хлорофиллов, каротиноидов и β-каротина в течение вегетации. Установлено, что степень влияния погодных условий составляет 15,0...41,4 %; сезона сбора — 20,5...55,5 %; сорта — 0,0...13,5 %. Выявлено, что зелень петрушки осеннего сбора накапливает больше фенольных соединений, пигментов по сравнению с весенним. Весенняя содержит существенно больше аскорбиновой кислоты.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesTechnology audit and production reserves;№ 4.4 (30)-
dc.subjectзелень петрушкиuk
dc.subjectабіотичні факториuk
dc.subjectаскорбінова кислотаuk
dc.subjectкаротиноїдиuk
dc.subjectβ-каротинuk
dc.subjectабиотические факторыuk
dc.subjectаскорбиновая кислотаuk
dc.subjectкаротиноидыuk
dc.titleEffect of abiotic factors on the formation of bioactive compounds of parsleyuk
dc.title.alternativeВлияние абиотических факторов на формирование Биологически активных веществ зелени петрушкиuk
dc.title.alternativeВплив абіотичних факторів на формування біологічно активних речовин зелені петрушкиuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
19.pdf837.68 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.