Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3882
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯлпачик, Владимир Федорович-
dc.contributor.authorЯлпачик, Володимир Федорович-
dc.contributor.authorYalpachyk, Volodymyr-
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Александровна-
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Олександрівна-
dc.contributor.authorVerkholantseva, Valentynauk
dc.date.accessioned2018-06-08T08:03:31Z-
dc.date.available2018-06-08T08:03:31Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3882-
dc.description.abstractRU: Работа посвящена изучению изменению клейковины пшеницы в зернохранилище с применением охлаждения в процессе хранения. UK: Робота присвячена вивченню зміни клейковини пшениці у зерносховище із застосуванням охолодження в процесі зберігання. EN: A paper is devoted to the study of changes of the wheat grain gluten with usingrefrigeration during storage.uk
dc.language.isoruuk
dc.relation.ispartofseriesПраці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 14, т. 3 (С. 128-131)-
dc.subjectзерноuk
dc.subjectпшеницаuk
dc.subjectзернохранилищеuk
dc.subjectхранениеuk
dc.subjectклейковинаuk
dc.subjectтемператураuk
dc.subjectрезультирующие признакиuk
dc.subjectлинейные зависимостиuk
dc.subjectпараболические зависимостиuk
dc.titleИсследование влияния условий хранения на изменения клейковины пшеницыuk
dc.title.alternativeДослідження впливу умов зберігання на зміни клейковини пшениціuk
dc.title.alternativeResearch on the effect of storage conditions on changes of the wheatglutenuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.