Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3873
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ялпачик, Володимир Федорович | - |
dc.contributor.author | Ялпачик, Владимир Федорович | - |
dc.contributor.author | Yalpachyk, Volodymyr | uk |
dc.date.accessioned | 2018-06-08T06:28:47Z | - |
dc.date.available | 2018-06-08T06:28:47Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3873 | - |
dc.description.abstract | UK: Наведені співвідношення для розрахунку коефіцієнтів тепловіддачі при зовнішньому обтіканні об’єктів плодоовочевої сировини можуть бути застосовані для усіх об’єктів заморожування, причому ці розрахунки треба виконувати в режимі «прогноз-корекція». RU: Приведенные соотношения для расчета коэффициентов теплоотдачи при внешнем обтекании объектов плодоовощного сырья могут быть использованы для всех объектов замораживания, причём эти расчеты нужно выполнять в режиме «прогноз-коррекция». EN: Presented correlations for calculating heat transfer coefficients at the external flow around objects of fruit and vegetable raw materials can be applied to all frozen items. These calculations should be done in the "prediction-correction" mode. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип.14, т. 3 (С. 370-378) | - |
dc.subject | коефіцієнт тепловіддачі | uk |
dc.subject | тепловий потік | uk |
dc.subject | теплообмін | uk |
dc.subject | процес заморожування | uk |
dc.subject | вільна конвекція | uk |
dc.subject | температура повітря | uk |
dc.subject | швидкість руху | uk |
dc.subject | числа Нусельта | uk |
dc.subject | числа Рейнольдса | uk |
dc.subject | Стефана–Больцмана | uk |
dc.title | Теплообмін при охолодженні та заморожуванні об'єктів з плодоовочевої сировини в промислових умовах | uk |
dc.title.alternative | Теплообмен при охлаждении и замораживании объектов из плодоовощного сырья в промышленных условиях | uk |
dc.title.alternative | Heat transfer during industrial cooling and freezing of objects made of fruit and vegetable raw materials | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
33. Теплообмін при охолодженні та заморожуванні об'єктів з плодоовочевої сировини в промислових умовах.pdf | 261.34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.