Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3873
Title: Теплообмін при охолодженні та заморожуванні об'єктів з плодоовочевої сировини в промислових умовах
Other Titles: Теплообмен при охлаждении и замораживании объектов из плодоовощного сырья в промышленных условиях
Heat transfer during industrial cooling and freezing of objects made of fruit and vegetable raw materials
Authors: Ялпачик, Володимир Федорович
Ялпачик, Владимир Федорович
Yalpachyk, Volodymyr
Keywords: коефіцієнт тепловіддачі;тепловий потік;теплообмін;процес заморожування;вільна конвекція;температура повітря;швидкість руху;числа Нусельта;числа Рейнольдса;Стефана–Больцмана
Issue Date: 2014
Series/Report no.: Праці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип.14, т. 3 (С. 370-378)
Abstract: UK: Наведені співвідношення для розрахунку коефіцієнтів тепловіддачі при зовнішньому обтіканні об’єктів плодоовочевої сировини можуть бути застосовані для усіх об’єктів заморожування, причому ці розрахунки треба виконувати в режимі «прогноз-корекція». RU: Приведенные соотношения для расчета коэффициентов теплоотдачи при внешнем обтекании объектов плодоовощного сырья могут быть использованы для всех объектов замораживания, причём эти расчеты нужно выполнять в режиме «прогноз-коррекция». EN: Presented correlations for calculating heat transfer coefficients at the external flow around objects of fruit and vegetable raw materials can be applied to all frozen items. These calculations should be done in the "prediction-correction" mode.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3873
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.