Теплообмін при охолодженні та заморожуванні об'єктів з плодоовочевої сировини в промислових умовах

Анотація

UK: Наведені співвідношення для розрахунку коефіцієнтів тепловіддачі при зовнішньому обтіканні об’єктів плодоовочевої сировини можуть бути застосовані для усіх об’єктів заморожування, причому ці розрахунки треба виконувати в режимі «прогноз-корекція». RU: Приведенные соотношения для расчета коэффициентов теплоотдачи при внешнем обтекании объектов плодоовощного сырья могут быть использованы для всех объектов замораживания, причём эти расчеты нужно выполнять в режиме «прогноз-коррекция». EN: Presented correlations for calculating heat transfer coefficients at the external flow around objects of fruit and vegetable raw materials can be applied to all frozen items. These calculations should be done in the "prediction-correction" mode.

Опис

Бібліографічний опис

DOI

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By