Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3868
Title: | Технология длительного хранения кабачков и тыквы в замороженном виде |
Other Titles: | Technology of the protracted storage cheap restaurants and pumpkin in the frozen kind |
Authors: | Ялпачик, Владимир Федорович Ялпачик, Володимир Федорович Yalpachyk, Volodymyr |
Keywords: | оптимальные кусочки продукта;подмораживание;количество теплоты;адгезия;кабачки;тыква;длительное хранение;прилипание кусочков |
Issue Date: | 2008 |
Series/Report no.: | Наукові праці південного філіалу „Кримський агротехнологічний університет“ Національного аграрного університету;вип. 113 |
Abstract: | RU: В работе приводятся результаты теоретических и экспериментальных исследований по определению оптимальных размеров кусочков кабачков и тыквы для длительного хранения в замороженном виде. Установлена температура подмораживания кусочков, при которой устранено прилипание кусочков между собой. EN: Results over of theoretical and experimental researches are in-process brought on determination of optimum sizes of pieces of cheap restaurants and pumpkin for the protracted storage in the frozen kind. The temperature of freezing of pieces is set, at which adhesion of pieces is removed between itself. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3868 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
7. Технология длительного хранения кабачков и тыквы в замороженном виде.pdf | 409.03 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.