Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3836
Title: Спосіб інтенсифікації сушіння макаронних виробів
Other Titles: Способ интенсификации сушки макаронных изделий
Method for improved drying pasta
Authors: Петриченко, Сергій Володимирович
Петриченко, Сергей Владимирович
Petrychenko, Serhii
Паляничка, Надія Олександрівна
Паляничка, Надежда Александровна
Palianychka, Nadiia
Олексієнко, Вадим Олександрович
Алексеенко, Вадим Александрович
Oleksiienko, Vadym
Keywords: макаронні вироби;сушіння;вологоутримуюча здатність;гідротермічна обробка;гігротермічна обробка;поверхнево-активні речовини;інтенсивність процесу сушіння;заморожування;денатурація білків
Issue Date: 2017
Series/Report no.: Праці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 17, т. 1 (С. 125-131)
Abstract: UK: Робота присвячена обгрунтуванню способу інтенсифікації процесу сушіння макаронних виробів за рахунок зниження в об'єкті енергії зв'язку вологи зі складовими компонентами тіста шляхом попередньої термообробки. RU: Работа посвящена обоснованию способа интенсификации процесса сушки макаронных изделий за счет снижения в объекте энергии связи влаги с составными компонентами теста путем предварительной термообработки. EN: Work is sanctified to the justification of the method of intensification of process of drying pasta by reducing the moisture in the object due to the energy integral components of the test by pre-heat treat.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3836
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.