Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3831
Title: Експериментальне визначення якості гомогенізації молока в імпульсному гомогенізаторі
Other Titles: Экспериментальное определение качества гомогенизации молока в импульсном гомогенизаторе
Experimental determination quality homogenization of milk in pulse homogenizer
Authors: Паляничка, Надія Олександрівна
Паляничка, Надежда Александровна
Palianychka, Nadiia
Keywords: гомогенізація;жирові кульки молока;молоко;скисання;кисломолочна продукція;терміни зберігання;швидкість;седиментаційний аналіз;центрифугування молока;вимірювання під мікроскопом
Issue Date: 2016
Series/Report no.: Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка;Вип. 179
Abstract: UK: Робота присвячена пошуку найбільш достовірного методу оцінки якості гомогенізації та експериментальному визначенню середнього діаметру жирових кульок молока після гомогенізації в імпульсному гомогенізаторі. Приведено методику проведення експерименту та мікрофотографії проб молока до та після гомогенізації. RU: Работа посвящена поиску наиболее достоверного метода оценки качества гомогенизации и экспериментальному определению среднего диаметра жировых шариков молока после гомогенизации в импульсном гомогенизаторе. Приведена методика проведения эксперимента и микрофотографии проб молока до и после гомогенизации. EN: The work is dedicated to finding the most reliable method of assessing the quality and homogenization of the experimental determination of the average diameter of the fat globules of milk after homogenization in momentum homogenizer Methodology over of realization of experiment and photomicrograph of tests of milk is brought to and after homogenization.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3831
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.