Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3780
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСамойчук, Кирило Олегович-
dc.contributor.authorСамойчук, Кирилл Олегович-
dc.contributor.authorSamoichuk, Kyryl-
dc.contributor.authorПаляничка, Надія Олександрівна-
dc.contributor.authorПаляничка, Надежда Александровнаuk
dc.contributor.authorPalianychka, Nadiiauk
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Олександрівнаuk
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Александровнаuk
dc.contributor.authorVerkholantseva, Valentynauk
dc.contributor.authorЛевченко, Л. В.uk
dc.date.accessioned2018-06-06T05:30:31Z-
dc.date.available2018-06-06T05:30:31Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3780-
dc.description.abstractUK: В статті з огляду на актуальність проблеми зниження енерговитрат на гомогенізацію в молочній промисловості обрано 2 конструкції ефективних апаратів: імпульсний та роторно-пульсаційний апарат з ротором, що вібрує. Проведені експериментальні дослідження, які доводять зниження питомних енерговитрат таких апаратів у 2 рази у порівнянні з клапанним гомогенізатором при однаковому значенні дисперсності молочної емульсії. EN: In the article, taking into account the urgency of the problem of energy consumption decrease on homogenization in dairy industry 2 designs of effective machines have been chosen: impulsive and pulsation machine with a vibrating rotor. Conducted experimental researches prove the decrease of specific energy consumption of such machine 2 times compared to valve homogenizer at the identical value of dispersion of milk emulsion.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofseriesВібрації в техніці та технологіях : збірник тез доповідей XVI Міжнародна науково-технічна конференція (Вінниця, 26–27 жовтня 2017 р.);-
dc.subjectенерговитратиuk
dc.subjectгомогенізаціяuk
dc.subjectроторно-пульсаційний апаратuk
dc.subjectдисперсністьuk
dc.subjectмолочна емульсіяuk
dc.subjectмолокоuk
dc.subjectжирова емульсіяuk
dc.subjectшвидкістьuk
dc.titleПерспективи використання вібраційних гомогенізаторів молокаuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.