Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3778
Title: Експериментальні дослідження концентрації цукру при протитечійно-струминному змішуванні солодких напоїв
Authors: Полудненко, О. В.
Самойчук, К. О.
Keywords: дослідження;перемішування води;купажний сироп;безалкогольні напої;протитечійно-струминному змішувачі;енерговитрати;сопла;форсунки;«Лимонад»;цукор
Issue Date: 2017
Publisher: КОМПРИНТ
Series/Report no.: Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : збірник праць за підсумками VІІ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів (Київ, 27-28 квітня 2017р.);
Abstract: Об'єктом даного дослідження є процес перемішування води з купажним сиропом при виготовленні солодких безалкогольних напоїв. Сьогодні попит на даний вид продукції дуже великий, тому актуальними є розробка і впровадження у виробництво змішуючих апаратів безперервної дії. До таких апаратів відносяться струминні. В протитечійно-струминному змішувачі реалізований спосіб однократного змішування у п’яти зонах. Це дозволяє значно підвищити інтенсивність перемішування при низьких енерговитратах, а також значно знизити час перемішування. В попередніх роботах було обґрунтовано спосіб перемішування. В результаті проведених аналітичних досліджень існуючих струминних змішувачів було розроблено конструкцію протитечійно-струминного змішувача.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3778
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.