Експериментальні дослідження концентрації цукру при протитечійно-струминному змішуванні солодких напоїв
Вантажиться...
Дата
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
КОМПРИНТ
Анотація
Об'єктом даного дослідження є процес перемішування води з купажним сиропом при виготовленні солодких безалкогольних напоїв. Сьогодні попит на даний вид продукції дуже великий, тому актуальними є розробка і
впровадження у виробництво змішуючих апаратів безперервної дії. До таких апаратів відносяться струминні. В протитечійно-струминному змішувачі реалізований спосіб однократного змішування у п’яти зонах. Це дозволяє
значно підвищити інтенсивність перемішування при низьких енерговитратах, а також значно знизити час перемішування. В попередніх роботах було обґрунтовано спосіб перемішування. В результаті проведених аналітичних досліджень існуючих струминних змішувачів було розроблено конструкцію протитечійно-струминного змішувача.