Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3741
Title: Визначення оптимальної відстані між соплами форсунок протитечійно-струминного змішувача безалкогольних напоїв
Authors: Дейниченко, Г. В.
Самойчук, К. О.
Полудненко, О. В.
Keywords: купажний сироп;струминний змішувач;комплекс Ansis;сопла;дослідження;форсунки;залежність;компоненти
Issue Date: 2016
Publisher: ХДУХТ
Series/Report no.: Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : міжнародна науково-практична конференція (Харків, 19 травня 2016 р.);
Abstract: З огляду на зростаючі об'єми виробництва безалкогольних напоїв актуальними є розробка і впровадження у виробництво змішуючих апаратів, які забезпечать якісне перемішування рідких компонентів при мінімальних витратах енергії і часу. Одним з основних процесів є перемішування рідких компонентів - підготовленої води з купажним сиропом. Реалізацію цього процесу ефективно здійснювати із застосуванням струминного змішувача, для якого було обгрунтовано конструкцію, теоретично визначено відстань між соплами форсунок і проведено моделювання у програмному комплексі Ansis.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3741
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.