Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3741
Title: | Визначення оптимальної відстані між соплами форсунок протитечійно-струминного змішувача безалкогольних напоїв |
Authors: | Дейниченко, Г. В. Самойчук, К. О. Полудненко, О. В. |
Keywords: | купажний сироп;струминний змішувач;комплекс Ansis;сопла;дослідження;форсунки;залежність;компоненти |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | ХДУХТ |
Series/Report no.: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : міжнародна науково-практична конференція (Харків, 19 травня 2016 р.); |
Abstract: | З огляду на зростаючі об'єми виробництва безалкогольних напоїв актуальними є розробка і впровадження у виробництво змішуючих апаратів, які забезпечать якісне перемішування рідких компонентів при мінімальних витратах енергії і часу. Одним з основних процесів є перемішування рідких компонентів - підготовленої води з купажним сиропом. Реалізацію цього процесу ефективно здійснювати із застосуванням струминного змішувача, для якого було обгрунтовано конструкцію, теоретично визначено відстань між соплами форсунок і проведено моделювання у програмному комплексі Ansis. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3741 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
105.Визначення оптимальної відстані між соплами форсунок протитечійно-струминного змішувача безалкогольних напоїв.pdf | 189.02 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.