Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3732
Title: Перспективні способи диспергування жирової фази молока
Authors: Самойчук, Кирило Олегович
Самойчук, Кирилл Олегович
Samoichuk, Kyryl
Ковальов, Олександр Олександрович
Ковалев, Александр Александрович
Kovalov, Oleksandr
Левченко, Л. В.
Keywords: гомогенізація;молоко;диспергування жирової фази;молочна емульсія;жирові кульки молока;дисперсна фаза;пульсаційний гомогенізатор;енерговитрати
Issue Date: 2017
Publisher: ХДУХТ
Series/Report no.: Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі;Ч. 1.
Abstract: Підвищення ефективності обладнання для гомогенізації молока стримується недостатньо ґрунтовними дослідженнями механізмів диспергування жирової фази молочної емульсії. Незважаючи на значну кількість існуючих теорій гомогенізації та можливих механізмів руйнування жирових кульок молока у сучасній світовій практиці не представлено високоефективного способу диспергування молочного жиру. Основна проблема при цьому полягає в створенні різниці швидкості між жировою кулькою та дисперсною фазою (молочною плазмою), достатньою для деформації та подрібнення частки жиру.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3732
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.