Шляхи енергозбереження при гомогенізації молока

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

ORCID

Видавець

ТДАТУ

Анотація

UK: Для підвищення ефективності процесу гомогенізації молока найбільш раціональними напрямами є: підвищення швидкості ковзання жирової частки, накладення механічних коливань на середовище, застосування резонансних явищ і використання роздільної гомогенізації. Найбільш повно ці напрями можливо розкрити, шляхом розробки 3 перспективних конструкцій гомогенізаторів: імпульсного гомогенізатора, пульсаційного апарату з ротором, що вібрує і струминного гомогенізатора з роздільним подаванням жирової фази. EN: On the basis of analysis of dispersing mechanism of fatty phase of milk emulsion the ways to increase homogenizers’ efficiency are developed and 3 designs of homogenizing devices which allow reducing energy consumption of milk homogenization are investigated.

Опис

Бібліографічний опис

DOI

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By