Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3707
Title: | Шляхи енергозбереження при гомогенізації молока |
Authors: | Самойчук, К. О. |
Keywords: | диспергування;гомогенізація;клапанні гомогенізатори;енергоємність;ротор;енерговитрати;homogenization of milk;homogenizer;energy efficiency;pulsation machine with a vibrating rotor;jet homogenizer;pulsation homogenizer |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Проблеми та перспективи сталого розвитку АПК : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції за результатами досліджень 2015 року (Мелітополь, 14-25 квітня 2016 р.); |
Abstract: | UK: Для підвищення ефективності процесу гомогенізації молока найбільш раціональними напрямами є: підвищення швидкості ковзання жирової частки, накладення механічних коливань на середовище, застосування резонансних явищ і використання роздільної гомогенізації. Найбільш повно ці напрями можливо розкрити, шляхом розробки 3 перспективних конструкцій гомогенізаторів: імпульсного гомогенізатора, пульсаційного апарату з ротором, що вібрує і струминного гомогенізатора з роздільним подаванням жирової фази. EN: On the basis of analysis of dispersing mechanism of fatty phase of milk emulsion the ways to increase homogenizers’ efficiency are developed and 3 designs of homogenizing devices which allow reducing energy consumption of milk homogenization are investigated. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3707 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
98.Шляхи енергозбереження при гомогенізації молока.pdf | 132.03 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.