Аналітичне визначення дисперсності при обробці молока в пульсаційному гомогенізаторі
Вантажиться...
Дата
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
ХНТУСГ
Анотація
UK: У статті в результаті аналітичних досліджень визначена залежність між середнім діаметром жирових кульок після гомогенізації молока та конструктивно-кінематичними параметрами пульсаційного гомогенізатора. Отримані результати необхідні для проектування високоефективних енергозберігаючих типів пульсаційних гомогенізаторів дрібнодисперсних емульсій. RU: В статье в результате аналитических исследований определенная зависимость между средним диаметром жировых шариков после гомогенизации молока и конструктивно-кинематическими параметрами пульсационного гомогенизатора. Полученные результаты необходимы для проектирования высокоэффективных энергозберегающих типов пульсационных гомогенизаторов мелкодисперсных эмульсий. EN: In the article the analytical researches resulted in defining certain dependence between the average diameter of fat globules after homogenization of milk and design and kinematic parameters of the pulsation homogenizer. The received results are necessary for designing high-efficiency energy saving types of pulsation homogenizers of the fine-dispersed emulsions.