Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3690
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДейниченко, Г. В.-
dc.contributor.authorСамойчук, Кирило Олегович-
dc.contributor.authorСамойчук, Кирилл Олегович-
dc.contributor.authorSamoichuk, Kyryluk
dc.contributor.authorКовальов, Олександр Олександровичuk
dc.contributor.authorКовалев, Александр Александровичuk
dc.contributor.authorKovalov, Oleksandruk
dc.date.accessioned2018-06-04T08:52:04Z-
dc.date.available2018-06-04T08:52:04Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3690-
dc.description.abstractТехнологічний процес гомогенізації використовується на підприємствах молочної промисловості близько ста років. Серед відомих гіпотез гомогенізації близько 7 претендують на роль закінченої теорії, що призвело до появи десятків конструкцій апаратів для гомогенізації. Серед них перспективними, завдяки зниженню енерговитрат, підвищення якості дисперсного складу продукту та можливості одночасного проведення нормалізації суміші, є струминні гомогенізатори.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХДУХТuk
dc.relation.ispartofseriesРозвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : проблеми, перспективи, ефективність : міжнародна науково-практична конференція (Харків, 19 травня 2016 р.);-
dc.subjectмолокоuk
dc.subjectгомогенізаціяuk
dc.subjectдиспергуванняuk
dc.subjectапаратиuk
dc.subjectенерговитратиuk
dc.subjectсумішuk
dc.subjectенергоефективністьuk
dc.subjectжирова фазаuk
dc.subjectмолочний жирuk
dc.titleСтруминні гомогенізатори молокаuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
91.Струминні гомогенізатори молока.pdf132.4 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.