Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3666
Title: | Аналітичні дослідження умов диспергування жирової фази молока в пульсаційному гомогенізаторі |
Authors: | Самойчук, К. О. Левченко, Л. В. |
Keywords: | диспергування;гомогенізація;молоко;пульсаційний гомогенізатор;швидкість;прискорення;критерії Вебера;емульсії;енерговитрати;коливання |
Issue Date: | 2016 |
Series/Report no.: | Вісник Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету;№ 1 (39) |
Abstract: | На основі критерію руйнування Вебера розроблена модель диспергування жирової фази молока в пульсаційному гомогенізаторі, яка дає можливість визначити прискорення емульсії – ключовий фактор, для знаходження ступеня гомогенізації молока. Доведено, що для підвищення ступеня диспергування необхідно зменшувати площу живого перетину поршня і підвищувати частоту та амплітуду його коливання. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3666 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
85.Аналітичні дослідження умов диспергування жирової фази молока в пульсаційному гомогенізаторі.pdf | 943.33 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.