Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3666
Title: Аналітичні дослідження умов диспергування жирової фази молока в пульсаційному гомогенізаторі
Authors: Самойчук, К. О.
Левченко, Л. В.
Keywords: диспергування;гомогенізація;молоко;пульсаційний гомогенізатор;швидкість;прискорення;критерії Вебера;емульсії;енерговитрати;коливання
Issue Date: 2016
Series/Report no.: Вісник Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету;№ 1 (39)
Abstract: На основі критерію руйнування Вебера розроблена модель диспергування жирової фази молока в пульсаційному гомогенізаторі, яка дає можливість визначити прискорення емульсії – ключовий фактор, для знаходження ступеня гомогенізації молока. Доведено, що для підвищення ступеня диспергування необхідно зменшувати площу живого перетину поршня і підвищувати частоту та амплітуду його коливання.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3666
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.