Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3657
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДанченко, Олена Олександрівна-
dc.contributor.authorДанченко, Елена Александровна-
dc.contributor.authorDanchenko, Olena-
dc.contributor.authorЗдоровцева, Любов Миколаївна-
dc.contributor.authorЗдоровцева, Любовь Николаевнаuk
dc.contributor.authorZdorovtseva, Liubovuk
dc.contributor.authorКоляденко, Вікторія Вікторівнаuk
dc.contributor.authorКоляденко, Виктория Викторовнаuk
dc.contributor.authorKoliadenko, Viktoriiauk
dc.contributor.authorРубан, Г. В.uk
dc.contributor.authorРубан, А. В.uk
dc.contributor.authorRuban, A.uk
dc.date.accessioned2018-06-01T10:59:21Z-
dc.date.available2018-06-01T10:59:21Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3657-
dc.description.abstractUk: Ліпопероксидація – нормальний фізіологічний процес, що відіграє найважливішу роль у функціонуванні біохімічних систем клітин. Проте, надмірна інтенсифікація пероксидного окиснення ліпідів (ПОЛ) призводить до негативних перебудов. У підтримці гомеостазу організму птиці на всіх етапах розвитку важлива роль належить системі антиоксидантного захисту (АОЗ). Вона забезпечує інактивацію продуктів пероксидного окиснення ліпідів, запобігає їхньому нагромадженню в тканинах та сприяє відновленню окиснених сполук.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВінниця: ВНУuk
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології виробництва та переробки тваринницької продукції: зб. матер. міжнар. науково-практичн. интернет-конференції (12 грудня 2017 р., м. Вінниця);-
dc.subjectліпопероксидаціяuk
dc.subjectпечінка гусейuk
dc.subjectвпливу екстракту вівсаuk
dc.subjectжирнокислотний склад тканин печінки гусейuk
dc.subjectантиоксидантну активністьuk
dc.subjectвплив біофлавоноїдівuk
dc.titleВплив біофлаваноїдів вівса посівного на антиоксидантну активність та жирнокислотний склад тканин печінки гусейuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
6.pdf301.39 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.