Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3657
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Данченко, Олена Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Данченко, Елена Александровна | - |
dc.contributor.author | Danchenko, Olena | - |
dc.contributor.author | Здоровцева, Любов Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Здоровцева, Любовь Николаевна | uk |
dc.contributor.author | Zdorovtseva, Liubov | uk |
dc.contributor.author | Коляденко, Вікторія Вікторівна | uk |
dc.contributor.author | Коляденко, Виктория Викторовна | uk |
dc.contributor.author | Koliadenko, Viktoriia | uk |
dc.contributor.author | Рубан, Г. В. | uk |
dc.contributor.author | Рубан, А. В. | uk |
dc.contributor.author | Ruban, A. | uk |
dc.date.accessioned | 2018-06-01T10:59:21Z | - |
dc.date.available | 2018-06-01T10:59:21Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3657 | - |
dc.description.abstract | Uk: Ліпопероксидація – нормальний фізіологічний процес, що відіграє найважливішу роль у функціонуванні біохімічних систем клітин. Проте, надмірна інтенсифікація пероксидного окиснення ліпідів (ПОЛ) призводить до негативних перебудов. У підтримці гомеостазу організму птиці на всіх етапах розвитку важлива роль належить системі антиоксидантного захисту (АОЗ). Вона забезпечує інактивацію продуктів пероксидного окиснення ліпідів, запобігає їхньому нагромадженню в тканинах та сприяє відновленню окиснених сполук. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Вінниця: ВНУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Інноваційні технології виробництва та переробки тваринницької продукції: зб. матер. міжнар. науково-практичн. интернет-конференції (12 грудня 2017 р., м. Вінниця); | - |
dc.subject | ліпопероксидація | uk |
dc.subject | печінка гусей | uk |
dc.subject | впливу екстракту вівса | uk |
dc.subject | жирнокислотний склад тканин печінки гусей | uk |
dc.subject | антиоксидантну активність | uk |
dc.subject | вплив біофлавоноїдів | uk |
dc.title | Вплив біофлаваноїдів вівса посівного на антиоксидантну активність та жирнокислотний склад тканин печінки гусей | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.