Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3640
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДейниченко, Г. В.-
dc.contributor.authorСамойчук, К. О.-
dc.date.accessioned2018-06-01T08:30:10Z-
dc.date.available2018-06-01T08:30:10Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3640-
dc.description.abstractОсновною тенденцією в практиці використання гомогенізаторів у сучасних апаратурно-технологічних схемах переробки молока є заміна клапанних гомогенізаторів на більш енергоефективні – роторно-пульсаційні (РПА). Такі гомогенізатори добре зарекомендували себе для обробки в’язких середовищ, але не можуть повністю витіснити клапанні у сфері гомогенізації молока через нерівномірний дисперсний склад молочної емульсії, що обробляється. Незважаючи на цей недолік, РПА є найбільш перспективними для подальшого вдосконалення.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції (Мелітополь-Кирилівка, 8-11 вересня 2015 р.);-
dc.subjectмолокоuk
dc.subjectгомогенізаториuk
dc.subjectмолочна емульсіяuk
dc.subjectтурбулентністьuk
dc.subjectкавітаціяuk
dc.subjectдиспергуванняuk
dc.subjectроторuk
dc.subjectроторно-пульсаційні (РПА)uk
dc.subjectковзання жирової кулькиuk
dc.subjectшвидкість ковзання жирової кулькиuk
dc.titleПідвищення ефективності процесу гомогенізації молока в пульсаційному гомогенізаторі з вібруючим роторомuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.