Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3637
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГапріндашвілі, Нона Арчилівна-
dc.contributor.authorГаприндашвили, Нона Арчиловна-
dc.contributor.authorGaprindashvili, Nona-
dc.contributor.authorКюрчева, Людмила Миколаївна-
dc.contributor.authorКюрчева, Людмила Николаевна-
dc.contributor.authorKiurcheva, Liudmyla-
dc.contributor.authorВойцехівський, В. І.uk
dc.contributor.authorВойцеховский, В. И.uk
dc.contributor.authorVoytsekhivskyy, V.uk
dc.date.accessioned2018-06-01T08:18:28Z-
dc.date.available2018-06-01T08:18:28Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3637-
dc.description.abstractEn: Established that the processing of fruits pear antioxidant preparations to longterm storage provides increased profitability at average of 28-35%.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesНаукові доповіді НУБіП;№ 5 (34)-
dc.subjectплоди грушіuk
dc.subjectантиоксидантиuk
dc.subjectрентабельністьuk
dc.subjectприбутокuk
dc.subjectfruits pearsuk
dc.subjectantioxidantsuk
dc.subjectlevel of profitabilityuk
dc.subjectincomeuk
dc.titleЕфективність зберігання плодів груші з використанням антиоксидантівuk
dc.title.alternativeEfficiency of fruit storage pears with using of antioxidantsuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
14.pdf121.4 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.