Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3625
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Самойчук, К. О. | - |
dc.contributor.author | Полудненко, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-01T06:44:53Z | - |
dc.date.available | 2018-06-01T06:44:53Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3625 | - |
dc.description.abstract | У сучасних технологіях виробництва безалкогольних напоїв спостерігається тенденція використання натуральної сировини – натуральних соків з додаванням екстрактів та концентратів, тобто, при виготовленні безалкогольних напоїв збільшується вага технологічної операції перемішування рідких компонентів. Проаналізувавши різні способи перемішування рідких компонентів струминне перемішування було виділено як найбільш перспективний спосіб, який поєднує високу продуктивність з низькими енерговитратами. Ступінь і ефективність перемішування в струминних апаратах дуже високі внаслідок підведення значних потужностей до невеликого об'єму. В результаті аналізу існуючих конструкцій струминних змішуючих апаратів були виділені найбільш перспективні конструкції для змішування рідких компонентів. Ними є протитечійний змішувач і багатоконусний струминний апарат. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції (Харків, 19 листопада 2013 р.);Ч. I. | - |
dc.subject | технології виробництва | uk |
dc.subject | використання натуральної сировини | uk |
dc.subject | компоненти | uk |
dc.subject | багатоконусний струминний апарат | uk |
dc.subject | протитечійний змішувач | uk |
dc.subject | перемішування | uk |
dc.subject | програма SolidWorks | uk |
dc.subject | програмний комплекс Ansys | uk |
dc.subject | рівномірність змішування | uk |
dc.subject | ефективність | uk |
dc.title | Обгрунтування конструкції змішувача рідких компонентів за допомогою комп'ютерного моделювання | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
59.Обгрунтування конструкції змішувача рідких компонентів за допомогою комп'ютерного моделювання.pdf | 148.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.