Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3625
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСамойчук, К. О.-
dc.contributor.authorПолудненко, О. В.-
dc.date.accessioned2018-06-01T06:44:53Z-
dc.date.available2018-06-01T06:44:53Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3625-
dc.description.abstractУ сучасних технологіях виробництва безалкогольних напоїв спостерігається тенденція використання натуральної сировини – натуральних соків з додаванням екстрактів та концентратів, тобто, при виготовленні безалкогольних напоїв збільшується вага технологічної операції перемішування рідких компонентів. Проаналізувавши різні способи перемішування рідких компонентів струминне перемішування було виділено як найбільш перспективний спосіб, який поєднує високу продуктивність з низькими енерговитратами. Ступінь і ефективність перемішування в струминних апаратах дуже високі внаслідок підведення значних потужностей до невеликого об'єму. В результаті аналізу існуючих конструкцій струминних змішуючих апаратів були виділені найбільш перспективні конструкції для змішування рідких компонентів. Ними є протитечійний змішувач і багатоконусний струминний апарат.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesПрогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції (Харків, 19 листопада 2013 р.);Ч. I.-
dc.subjectтехнології виробництваuk
dc.subjectвикористання натуральної сировиниuk
dc.subjectкомпонентиuk
dc.subjectбагатоконусний струминний апаратuk
dc.subjectпротитечійний змішувачuk
dc.subjectперемішуванняuk
dc.subjectпрограма SolidWorksuk
dc.subjectпрограмний комплекс Ansysuk
dc.subjectрівномірність змішуванняuk
dc.subjectефективністьuk
dc.titleОбгрунтування конструкції змішувача рідких компонентів за допомогою комп'ютерного моделюванняuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.