Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3620
Title: | Теоретичні основи диспергування в струминному гомогенізаторі молока |
Authors: | Самойчук, Кирило Олегович Самойчук, Кирилл Олегович Samoichuk, Kyryl Ковальов, Олександр Олександрович Ковалев, Александр Александрович Kovalov, Oleksandr |
Keywords: | обладнання;гомогенізація;спостереження процесу;молоко;вершки;зміни числа Рейнольдса;режим;критерії Вебера;продуктивність;швидкість |
Issue Date: | 2013 |
Series/Report no.: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції (Харків, 19 листопада 2013 р.);Ч. I |
Abstract: | Основною причиною відсутності високоефективного обладнання для гомогенізації з низькими енерговитратами є відсутність єдиної теорії гомогенізації, що пояснюється труднощами безпосереднього спостереження процесу дроблення жирових кульок внаслідок мікроскопічних розмірів жирових часток та високих швидкостей їх руху. Тому розробка теорії руйнування жирових кульок молока є актуальною проблемою сучасної переробної промисловості. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3620 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
58. Теоретичні основи диспергування в струминному гомогенізаторі молока.pdf | 149.85 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.