Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3582
Title: | Використання холодильної обробки при виробництві плодових соків |
Other Titles: | Использование холодильной обработки при производстве плодових соков The use of cold processing in the production of juices plodovych |
Authors: | Ялпачик, Володимир Федорович Ялпачик, Владимир Федорович Yalpachyk, Volodymyr Буденко, Сергій Федорович Буденко, Сергей Федорович Budenko, Serhii Тарасенко, Віра Григорівна Тарасенко, Вера Григорьевна Tarasenko, Vira |
Keywords: | соки;сировина;технологія;заморожування;промислове виробництво;упакування;укупорювання;холодильна обробка;овочі;соки з м’якоттю |
Issue Date: | 2017 |
Series/Report no.: | Праці ТДАТУ;Вип. 17, т. 1 (С. 213-219) |
Abstract: | UK: Наведені результати впровадження холодильних технологій в виробництво плодово-ягідних натуральних соків. RU: Приведены аспекты внедрения холодильных технологий в производство плодово-ягодных натуральных соков. EN: In this work given the aspects of the introduction of refrigeration technology in the production of fruit juices. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3582 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
13.ВИКОРИСТАННЯ ХОЛОДИЛЬНОЇ ОБРОБКИ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ПЛОДОВИХ СОКІВ.pdf | 310.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.