Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3582
Title: Використання холодильної обробки при виробництві плодових соків
Other Titles: Использование холодильной обработки при производстве плодових соков
The use of cold processing in the production of juices plodovych
Authors: Ялпачик, Володимир Федорович
Ялпачик, Владимир Федорович
Yalpachyk, Volodymyr
Буденко, Сергій Федорович
Буденко, Сергей Федорович
Budenko, Serhii
Тарасенко, Віра Григорівна
Тарасенко, Вера Григорьевна
Tarasenko, Vira
Keywords: соки;сировина;технологія;заморожування;промислове виробництво;упакування;укупорювання;холодильна обробка;овочі;соки з м’якоттю
Issue Date: 2017
Series/Report no.: Праці ТДАТУ;Вип. 17, т. 1 (С. 213-219)
Abstract: UK: Наведені результати впровадження холодильних технологій в виробництво плодово-ягідних натуральних соків. RU: Приведены аспекты внедрения холодильных технологий в производство плодово-ягодных натуральных соков. EN: In this work given the aspects of the introduction of refrigeration technology in the production of fruit juices.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3582
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.