Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3582
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯлпачик, Володимир Федорович-
dc.contributor.authorЯлпачик, Владимир Федорович-
dc.contributor.authorYalpachyk, Volodymyr-
dc.contributor.authorБуденко, Сергій Федорович-
dc.contributor.authorБуденко, Сергей Федорович-
dc.contributor.authorBudenko, Serhii-
dc.contributor.authorТарасенко, Віра Григорівна-
dc.contributor.authorТарасенко, Вера Григорьевна-
dc.contributor.authorTarasenko, Vira-
dc.date.accessioned2018-05-31T11:43:52Z-
dc.date.available2018-05-31T11:43:52Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3582-
dc.description.abstractUK: Наведені результати впровадження холодильних технологій в виробництво плодово-ягідних натуральних соків. RU: Приведены аспекты внедрения холодильных технологий в производство плодово-ягодных натуральных соков. EN: In this work given the aspects of the introduction of refrigeration technology in the production of fruit juices.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesПраці ТДАТУ;Вип. 17, т. 1 (С. 213-219)-
dc.subjectсокиuk
dc.subjectсировинаuk
dc.subjectтехнологіяuk
dc.subjectзаморожуванняuk
dc.subjectпромислове виробництвоuk
dc.subjectупакуванняuk
dc.subjectукупорюванняuk
dc.subjectхолодильна обробкаuk
dc.subjectовочіuk
dc.subjectсоки з м’якоттюuk
dc.titleВикористання холодильної обробки при виробництві плодових соківuk
dc.title.alternativeИспользование холодильной обработки при производстве плодових соковuk
dc.title.alternativeThe use of cold processing in the production of juices plodovychuk
dc.typeWorking Paperuk
Розташовується у зібраннях:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Показати базовий опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.