Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3576
Title: | Коефіцієнт тертя гранульованих відходів сокового виробництва |
Authors: | Ялпачик, Володимир Федорович Ялпачик, Владимир Федорович Yalpachyk, Volodymyr Буденко, Сергій Федорович Буденко, Сергей Федорович Budenko, Serhii Червоткіна, Олександра Олександрівна Червоткина, Александра Александровна Chervotkina, Oleksandra |
Keywords: | використання;переробна та харчова промисловість;гранулювання;модуль Юнга;коефіцієнт Пуассона;коефіцієнти в’язкості і тертя;рух гранул;морков'яний сік;трибометр;залежність коефіцієнта |
Issue Date: | 2016 |
Series/Report no.: | Техніка і технології АПК : науково-виробничий журнал;№ 1 |
Abstract: | Викладені результати експериментальних досліджень з визначення коефіцієнта тертя спокою і руху зразків гранульованих відходів виробництва соку моркви. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3576 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
10.КОЕФІЦІЄНТ ТЕРТЯ ГРАНУЛЬОВАНИХ ВІДХОДІВ СОКОВОГО ВИРОБНИЦТВА.pdf | 1.22 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.