Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3576
Title: Коефіцієнт тертя гранульованих відходів сокового виробництва
Authors: Ялпачик, Володимир Федорович
Ялпачик, Владимир Федорович
Yalpachyk, Volodymyr
Буденко, Сергій Федорович
Буденко, Сергей Федорович
Budenko, Serhii
Червоткіна, Олександра Олександрівна
Червоткина, Александра Александровна
Chervotkina, Oleksandra
Keywords: використання;переробна та харчова промисловість;гранулювання;модуль Юнга;коефіцієнт Пуассона;коефіцієнти в’язкості і тертя;рух гранул;морков'яний сік;трибометр;залежність коефіцієнта
Issue Date: 2016
Series/Report no.: Техніка і технології АПК : науково-виробничий журнал;№ 1
Abstract: Викладені результати експериментальних досліджень з визначення коефіцієнта тертя спокою і руху зразків гранульованих відходів виробництва соку моркви.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3576
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.