ТАВРІЙСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ
АГРОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ІМЕНІ ДМИТРА МОТОРНОГО
Tsatu logo DMYTRO MOTORNYI
TAVRIA STATE
AGROTECHNOLOGICAL UNIVERSITY
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3576
Title: Коефіцієнт тертя гранульованих відходів сокового виробництва
Authors: Ялпачик, Володимир Федорович
Ялпачик, Владимир Федорович
Yalpachyk, Volodymyr
Буденко, Сергій Федорович
Буденко, Сергей Федорович
Budenko, Serhii
Червоткіна, Олександра Олександрівна
Червоткина, Александра Александровна
Chervotkina, Oleksandra
Keywords: використання
переробна та харчова промисловість
гранулювання
модуль Юнга
коефіцієнт Пуассона
коефіцієнти в’язкості і тертя
рух гранул
морков'яний сік
трибометр
залежність коефіцієнта
Issue Date: 2016
Series/Report no.: Техніка і технології АПК : науково-виробничий журнал;№ 1
Abstract: Викладені результати експериментальних досліджень з визначення коефіцієнта тертя спокою і руху зразків гранульованих відходів виробництва соку моркви.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3576
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф. Ю. Ялпачика

Show full item record   


Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.